Ràdio Pego obté la quantia màxima de les ajudes al foment de l’ús del valencià que concedeix l’AVL

Per sisé any consecutiu la principal institució cultural del País Valencià en matèria lingüística, atorga a Ràdio Pego una ajuda econòmica pel foment del valencià. En 2012 la quantitat concedida ha estat la màxima, 2.000 euros.
La principal institució cultural de la Comunitat Valenciana en matèria lingüística, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, ha atorgat per sisé any consecutiu a Ràdio Pego l’ajuda destinada a recolzar el foment de l’ús del valencià en les emissores locals de ràdio, una ajuda que es fa extensible també a les publicacions escrites de caràcter local o comarcal, o de temàtica especialitzada. Enguany l’import rebut és el màxim que concedeix l’Acadèmia, 2.000 euros, per la difusió, varietat i qualitat dels programes fets en valencià.

El dia el 14 de setembre del 2012 es va reunir el comité avaluador per a valorar les sol·licituds de la convocatòria. A la Marina Alta es concedien dos ajudes, a Ràdio Pego la màxima quantia, 2.000 euros i Ràdio La veu d’Ondara, 1.181,32 euros.

Des de Ràdio Pego donar les gràcies a tots i a totes per fer possible que aquesta emissora continue tan rica de continguts i fomentant i normalitzant el valencià.

Ràdio Pego obté la quantia màxima de les ajudes al foment de l’ús del valencià que concedeix l’AVL

Per quart any consecutiu la principal institució cultural del País Valencià en matèria lingüística, atorga a Ràdio Pego una ajuda econòmica pel foment del valencià. En 2009 la quantitat concedida ha estat la màxima, 2.000 euros, el mateix que ha rebut la Macma. (més…)
0 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!