S’enceta el període de preinscripció per a l’escoleta infantil de Pego

Des d’avui, dia 6 i fins el 14 de maig es pot sol•licitar la preinscripció a la mateixa escola infantil de ‘La Trilladora’. Els dies 6, 7 i 8 de maig de 6 a 8 de la vesprada; els dies 11, 12, 13 i 14 d’ 1’45 a 2 de la vesprada. La regidora d’educació demana “tranquil•litat amb els horaris i les vacances perquè s’està estudiant cobrir els períodes de vacances de Nadal, Pasqua i Setmana Santa i obrir l’escola infantil de 8 a 9 del matí”. L’escola infantil enceta hui el període de preinscripció dels més menuts que vullguen assistir durant el curs 2009/10 a la mateixa. Durant una setmana els pares i mares interessats poden passar per l’escoleta municipal per a emplenar les sol•licituds. El 6, 7 i 8 de maig ho poden fer de 6 a 8 de la vesprada i els dies 11, 12, 13 i 14 de 1’45 a 2 de la vesprada, uns horaris “per a què la directora puga atendre amb major disponibilitat”, comentava la regidora d’educació, Elvira Ciurana.

D’altra banda, aquells xiquets i xiquetes que enguany ja estiguen matriculats i reservaren plaça per al curs que ve s’estalviaran el tràmit de ser preinscrits. Així que aquestos només hauran de omplir les sol•licituds de matriculació que es realitzarà del 26 al 29 de maig.

Però hi ha més dates. Durant el 14 i 19 de maig es varemaran i valoraran les sol•licituds rebudes. El 20 de maig eixiran publicades les llistes provisionals. Del 20 al 22 de maig es podrà reclamar. Del 25 al 29 de maig es publicaran les llistes definitives. Les vacants es podran assignar fins el 9 de juny.

Enguany la guarderia municipal passa a ser escola infantil el que implica que dependrà directament de la Conselleria d’Educació i per tant hi haurà alguns canvis respecte a horaris i períodes de vacances, un tema que preocupa a pares i mares, ja que es retalla l’horari d’obertura de la guarderia que era de 7 del matí a 8 de la vesprada i que a partir del proper curs serà de 9 del matí a 5 de la vesprada. A més de complir-se amb totes les vacances establertes en el calendari escolar. És per això que la regidora d’Educació demanava “tranquil•litat amb els horaris i les vacances” perquè s’està estudiant “cobrir amb escoletes les vacances de Nadal, Pasqua i Setmana Santa” a més de proporcionar el servei de l’escoleta matinal que implicarà obrir a les 8 del matí l’escola infantil. Un servei que “serà gratuït perquè es farà càrrec l’ajuntament” ja que com explicava Ciurana “hem vist que eixa hora fa falta”.

718 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!