Ràdio Pego enceta ‘Vesprada Política’

Cada dimarts, de 7 a 8 de la vesprada, tenim una cita amb el debat polític sobre temes d’actualitat entre els i les representants dels partits polítics que conformen la corporació de l’Ajuntament de Pego: PSPV, Compromís, PP, Ciutadans de Pego Independents i Volem Pego. Una hora per conèixer el posicionament de cada partit sobre temes que afecten els pegolins i les pegolines. ‘Vesprada Política’ es repetirà dissabtes d’1 a 2 de la vesprada. Els programes també es podran descarregar a www.radiopego.com

Hui arranca a Ràdio Pego, ‘Vesprada Política’ el programa que la temporada passada reunia, cada quinze dies, en els estudis de l’emissora municipal, als i les representants dels partits polítics que conformen la corporació municipal per a debatre sobre temàtiques d’actualitat.

En la temporada 2016/2017 ‘Vesprada Política’ ve amb novetats, la principal de les quals és la seua periodicitat. Si en l’anterior temporada es realitzava cada 15 dies, en l’actual serà setmanal. Dos novetats més són el canvi de dia i el canvi d’horari. La temporada passada s’emetia dimecres de 18 a 19.15h. Enguany el ‘Vesprada Política’ s’emetrà cada dimarts de 19 a 20h.

Atenent a tot el que anteriorment us he explicat, les temàtiques a abordar seran molts més obertes. No dedicarem els programes a un tema en concret, sinó que el més habitual serà tractar un parell de qüestions d’actualitat que afecten, d’una manera directa o indirecta, el municipi de Pego i per tant, als pegolins i les pegolines.

Hui encetem el programa amb una qüestió que ha ocupat pàgines i pàgines de diaris i mitjans digitals i hores i hores de ràdio i televisió, el nou Govern d’Espanya. Hem convidat a cada grup polític perquè faça una valoració de la composició del nou executiu de Mariano Rajoy i ens expliquen, des del punt de vista de cada partit polític, que ha implicat que s’haja tardat quasi un any en arribar a tenir Govern.

La idea és que, si dóna temps, parlar també de dos vessants de la Marjal de Pego-Oliva que han estat notícia darrerament: el turístic i el mediambiental.

1880 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!