Publicades les bases del XXV Concurs de Cartells de Carnestoltes de Pego

Estes bases ens donen les dates de la celebració de les tres festes amb més renom de la localitat. Així, la Baixà del riu Bullent tindrà lloc dissabte 18 de febrer, Carnestoltes 2017 se celebrarà el dissabte 25 de febrer i la Pinyata serà el dissabte 4 de març. El termini de presentació de les obres per al XXV Concurs de Cartells de Carnestoltes de Pego 2017, finalitzarà el divendres 16 de desembre de 2016 a les 13’00 h.

Les Regidories de Festes i Cultura de l’Ajuntament de Pego han convocat el XXV Concurs de Cartells de Carnestoltes 2017 donant a conèixer les seues bases, entre les que destaquem, a partir de la llegenda que haurà d’aparèixer en el cartell, les dates en què se celebrarà la festa amb més renom del municipi i les altres dos que tenen les disfresses com a punt fort, la Baixà i la Pinyata. Així les coses, la Baixà del riu Bullent tindrà lloc dissabte 18 de febrer de 2017, Carnestoltes dissabte 25 de febrer de 2017 i Pinyata dissabte 4 de març de 2017.

Les obres es podran presentar fins divendres 16 de desembre de 2016 a les 13h., a la Casa de Cultura de Pego, al carrer Sant Domènec nº5. Dimecres, 21 de desembre, es reunirà el jurat per dictaminar el resultat del concurs.

El premi consistix en una quantitat en metàl·lic de 500€ per a l’obra guanyadora. També hi haurà un accèssit amb 100€ de premi per al millor cartell classificat d’autor/a pegolí/na.

Les obres presentades formaran part d’una exposició que, amb motiu de les Fetes de Carnestoltes, es realitzarà a la Casa de Cultura de Pego, del 10 de febrer al 4 de març de 2017.

Les bases es poden consultar a www.pego.org o a www.pegoilesvalls.es

 

2313 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!