Promoció turística a Pego


La Regidoria de turisme amb la col•laboració de l’Ajuntament i la Diputació ha editat diversos fullets i Dvd’s amb informació del municipi. Per altra banda, en estos sis mesos han sigut més de 1.500 turistes (60% estrangers) i s’espera superar els 1.000 als mesos de juliol, agost i setembre.

La Regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Pego, que dirigeix el nacionalista Joan Carles Cambrils, ha col•laborat en la realització d’una “Guia de comerç i serveis de Pego”, amb informació pràctica de tots els serveis que ofereix Pego als visitants, des d’allotjament, immobiliàries i restaurants fins a advocats, metges i tot tipus de tendes. S’han editat 3000 unitats en castellà per a atendre la gran afluència de gent que visita el municipi. L’Àrea de Foment de la Diputació d’Alacant ha subvencionat al 100% esta guia, que forma part d’una edició de guies de comerç de xicotets municipis de tota la província, com ja va eixir fa uns mesos la guia de L’Atzúvia-Forna.


Per altra part, la Conselleria de Turisme ha donat suport a l’Ajuntament de Pego en la realització de material turístic. Aquest material consta en primer lloc d’un DVD de Pego que mostra tots els encants del poble: monuments, natura, festes i gastronomia; en segon lloc s’ha editat un DVD de Carnestoltes amb fotos que representen la festa més popular del poble i més famosa de tota la Comunitat Valenciana; i en tercer lloc s’ha publicat un nou fullet de Pego, en castellà, més pràctic i atractiu per als visitants.
Les ajudes per a la difusió d’estos recursos turístics de municipis d’interior han arribat a un 28,54%, uns 3.700 € en total.


Quan comença l’època estival, l’oficina de turisme de Pego i les Valls ha fet un balanç dels visitants que s’han interessat pel poble i han demanat informació a l’oficina. En estos sis mesos han sigut més de 1.500 turistes (60% estrangers) i s’espera superar els 1.000 als mesos de juliol, agost i setembre.
Així mateix, durant els mesos de març, abril i maig han visitat Pego més de 500 mallorquins dins del programa Terra de Retrobament.

583 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!