Per primera vegada el nombre d’altes supera al de víctimes mortals de coronavirus a la Comunitat

En la roda de premsa de hui divendres, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha informat de les xifres de la pandèmia del COVID-19 a la Comunitat Valenciana, i ha oferit dues dades esperançadores.

Per un costat, les altes dels pacients malalts de coronavirus són 160 més que ahir. S’arriba així a 592 altes, xifra que, per primera vegada, és superior a la de víctimes mortals de la malaltia, que són ja 511.

Una altra xifra que obri un poc de llum és que hui hi ha als hospitals de la Comunitat Valenciana 111 persones menys que ahir. És a dir, en total, romanen ingressats als centres hospitalaris 2.064 persones a tota la Comunitat Valenciana. 740 estan a hospitals de la província d’Alacant, 144 d’elles estan a les unitats UCI de crítics.
En quant a les xifres generals de malalts,
En aquesta actualització la consellera ha detallat que de les 511 persones que han mort a causa del COVID-19, 219 corresponen a la província d’Alacant. Aquest nombre inclou les persones que han perdut la vida a residències d’ancians del territori alacantí.
Per últim, la consellera ha detallat ja el protocol anunciat a principi de setmana amb el qual les farmàcies podran servir medicaments als domicilis de les persones dependents o amb problemes de mobilitat.
Recordem el telèfon habilitat per a fer les comandes dels medicaments, és el 900 36 22 36. Ana Barceló ha insistit en què només es facilite les dades dels malalts a aquest telèfon oficial per a assegurar-se de que els medicaments els arribaran i, també per qüestions de protecció de les dades personals.
1031 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!