Pego ja té Associació d’Hostaleria

Es creava ahir, 15 d’abril de 2010. Més de 35 establiments que tenen relació directa amb l’hostaleria, és a dir, restaurants, bars i pubs de Pego han decidit unir criteris per a obtenir beneficis comuns, ser més competitius en el sector i oferir una imatge d’unitat de cara a l’exterior. La nova Associació d’Hostaleria de Pego està oberta a noves incorporacions, tant de Pego com de poblacions veïnes.
De segur que més d’una persona pensava que era un tant insòlit que a una població on hi ha uns 75 establiments que es dediquen a l’hostaleria no comptés amb una associació que els aglutinara i donara una imatge d’unitat en el sector. Aquesta realitat va canviar ahir, 15 d’abril, en la constitució, per unanimitat dels assistents, de l’Associació d’Hostaleria de Pego. Es produïa en la tercera assemblea que celebraven els hostalers del municipi. La primera es va realitzar l’11 de març, la segona el 25 de març i la tercera ahir mateix, una cita definitiva per a crear aquesta nova associació, que naixia de la inquietud d’un important nombre d’empresaris i empresàries del sector de l’hostaleria de Pego per unir esforços en l’actual conjuntura social i econòmica.

Una bona mostra de l’interès dels al voltant de 35 establiments que conformen la nova associació és que compta amb 9 representants dins els òrgans de representació, tot i que només amb sis persones hagués estat suficient.

El següent pas a realitzar per tal de legalitzar l’Associació d’Hostaleria de Pego és enviar al registre territorial l’aprovació dels Estatuts, així com l’acta constitucional. A més hauran d’obtenir el CIF de l’associació i, com no, començar a treballar.

Des de la Regidoria de Creama i Turisme s’ha impulsat que es constituira l’associació explicant als hostalers que implica associar-se i els avantatges que suposa. Així mateix, la regidoria els ha motivat, en tot moment, perquè arribaren a aquest fi amb l’objectiu d’unificar criteris per a obtenir beneficis comuns, ser més competitius en el sector i per suposat, obtenir una imatge d’unitat de cara a l’exterior.

Des de Creama s’assegura que els més de 35 establiments que conformen actualment l’Associació d’Hostaleria de Pego, restaurants, bars i pubs, estan motivats i una vegada comencen a donar els seus primers passos com a associació, crearan campanyes de dinamització del sector, realitzaran activitats per a promoure la gastronomia de Pego, duent a terme jornades gastronòmiques i certàmens. A més també s’està estudiant la possibilitat de realitzar cursos de formació per a adaptar-se a les noves tendències i gustos de la clientela. Des de l’Associació d’Hostaleria també es contempla col•laborar en l’administració local i d’altres associacions del municipi per a enriquir els sabors pegolins.

La regidora de Creama i Turisme, Pepa Sendra, brindava tot el seu suport i obria les portes de la seua regidoria a la nova Associació d’Hostaleria de Pego.

L’Associació d’Hostaleria de Pego no vol reduir el seu àmbit d’actuació al municipi de Pego, sinó que han plantejat la possibilitat de convidar a hostalers i hostaleres de localitats veïnes a formar part de l’Associació i així aconseguir un radi d’acció més ampli i més coordinat per a beneficiar tant als associats com a la seua clientela.

478 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!