Pego i Les Valls a la fira de Turisme de València

El 90% dels visitants de la zona són turistes nacionals i estrangers que visiten altres llocs del País Valencià. A més, des de Pego es promocionarà la cultura, el medi ambient i les tradicions pegolines i de les Valls. La promoció turística tindrà continuïtat a la fira d’ExpoDénia de Setmana Santa. El turisme és un dels sectors econòmics més importants a la Comunitat Valenciana i no sols pel producte de sol i platja de les localitats més costaneres. Des de fa uns anys el turisme d’interior va acumulant adeptes encisats pel medi ambient, la gastronomia i la pau que es respira en aquestes localitats. L’oferta turística de Pego i Les Valls està emmarcada en aquest panorama tot i la seua proximitat a la costa el que propicia que els turistes que visiten la zona ho fan majoritàriament procedents d’altres destins de la comunitat. Per això la importància d’acudir a la fira de València.

El regidor de turisme de Pego, el nacionalista Joan Carles Cambrils va destacar que els dies de Pasqua, Pego i Les Valls són un destí de referència, impulsat pel bon temps i també per les tradicions religioses com les de Setmana Santa, que a Pego són les més importants de la Marina Alta.

I la propera setmana Pego i Les Valls també acudirà a l’exposició de Dénia, una cita que es celebra per segon any i on hi ha moltes expectatives dipositades.

672 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!