Pego es posiciona com a destí turístic complementari al sol i platja amb rutes i activitats per a l’estiu

La Regidoria de Turisme, a través de l’Oficina de Turisme de Pego i les Valls, ha preparat una sèrie d’activitats d’oci per a atraure visitants durant l’estiu. Turistes que poden aprofitar la seua estància en municipis costaners per a gaudir de la història, el paisatge, la gastronomia i els costums locals.

A partir d’aquesta setmana s’oferirà un ventall d’activitats per a gaudir de Pego de dijous a diumenge, en els mesos de juny, juliol, agost i setembre, posicionant el poble com a oferta complementària a la de sol i platja, com ha explicat el regidor de Turisme, Ricardo Sendra.

 

De moment, demà es posarà en marxa un calendari de rutes i visites guiades organitzat per l’Oficina de Turisme de Pego i les Valls. Els dijous de matí, coincidint amb què hi ha mercat, es farà una ruta urbana per a visitar la vila de Pego, que aproparan els turistes i residents als monuments més emblemàtics, com la capella de l’Ecce-Homo, l’església de l’Assumpció i el Portal de Sala. Però, hi ha més rutes preparades, escoltem a Ricardo Sendra.

 A més, a més, Sendra ha anunciat que, conjuntament amb la Regidoria de Cultura i la de Festes, s’està preparant una proposta també per als divendres; concerts a l’aire lliure en espais emblemàtics, com les places i passejos del poble, a una hora que permeta recórrer els carrers i apropar-se als comerços i establiments d’hostaleria de Pego.

És aquesta, segons el regidor, una iniciativa demandada per part del sector comercial de la localitat, que aposta per atraure visitants durant l’estiu per a l’activació de l’economia.

I l’oferta es completa amb una mesura innovadora que pretén augmentar l’atractiu i que aquest estiu tot siguen facilitats per a turistes i visitants.

 

Per a donar a conéixer totes aquestes propostes es farà una campanya promocional intensa als municipis costaners tant de la Marina Alta i com de la Safor.

1150 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!