L’Ajuntament de Pego convoca les Ajudes Parèntesi II

L’Ajuntament de Pego ha aprovat les bases de la convocatòria de les ajudes Parèntesi II del Pla Resistir, destinades a persones autònomes i microempreses locals amb activitats diferents a la primera convocatòria, negocis afectats també per les restriccions activades per a fer front a la pandèmia. Escoltem al regidor de Promoció Econòmica, Ricardo Sendra.


Les bases de les ajudes estan publicades hui en el BOP d’Alacant, de manera que demà comença el període de sol·licitud, serà de 15 dies hàbils, és a dir, el termini estarà obert fins al dia 22 de juny.


Tal com s’indica en les bases, la quantia destinada a atendre aquestes subvencions directes ascendeix a un import total de 154.147,49€ sobrant de la primera convocatòria d’aquestes Ajudes Parèntesi. Segons el regidor, de no esgotar-se aquesta quantia, l’Ajuntament faria una tercera convocatòria.

Les sol·licituds estaran disponibles a partir de demà dimecres en la seu electrònica de l’Ajuntament de Pego i en la pàgina web del propi Ajuntament. La tramitació de les sol·licituds es podrà realitzar només telemàticament.

1153 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!