Pego demostra la seua sensibilitat i solidaritat bolcant-se amb el poble ucraïnés

Una vegada més, veïns i veïnes estan fent patent el caràcter solidari del poble de Pego, en aquesta ocasió, fent costat amb la població civil ucraïnesa que sofreix els horrors de la guerra.

Els pegolins i pegolines no han dubtat a col·laborar a través de donacions dels productes de primera necessitat i els diners que s’està demanant per a atendre les persones refugiades. Associacions, col·legis, comunitats de veïns i veïnes, empreses, supermercats, particulars, ONGs… Són moltíssimes les persones i col·lectius mobilitzats a Pego per tal d’ajudar les víctimes de la guerra que ha provocat la invasió d’Ucraïna per part de Rússia.

Fa una setmana ja que s’inicià una campanya de recollida de productes de primera necessitat, canalitzada a través de l’Ajuntament de Pego i de l’Associació de Comerciants i Professionals. Una iniciativa a la qual s’han sumat altres associacions i empreses. Ens ho ha contat la presidenta dels comerciants, Diana Sendra.


Com ha indicat Diana Sendra, en aquesta acció humanitària hi col·labora l’ONG Mans Unides, és per això que hem contactat amb la seua coordinadora a Pego, Mònica Miralles.


Acció Urgent també ha aconseguit material de primers auxilis per a enviar a Polònia, on es troben les persones refugiades, tal com indica Pedro Barranco.


Ràdio Pego s’uneix a la campanya, com no podia ser d’una altra manera. Dimecres pròxim, dia 16, estarem a la plaça de l’Ajuntament amb un programa especial en el qual recollirem les donacions d’aliments de consum directe, és a dir, que no necessiten ser cuinats per a menjar-los, medicaments, productes d’higiene personal, especialment per a xiquets i xiquetes, i objectes de supervivència, com piles i llanternes. Recollirem aquestes donacions des de les 10 del matí, fins a la una de la vesprada.

938 Visites
Hola!!