Els bombers voluntaris que estan traslladant refugiades a la Comunitat Valenciana necessiten ajuda econòmica

Hui hem parlat amb Carles Siscar, qui, junt amb el seu company Josep Palacios, són els dos bombers pegolins que formen part d’un grup de voluntaris del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant el qual va emprendre dimarts passat un viatge cap a Polònia, a la frontera amb Ucraïna, per tal de dur cap a la Comunitat Valenciana persones refugiades ucraïneses.


Com ens contà dimarts passat en directe Carles Siscar, es tracta d’un grup de 9 bombers que han gestionat a través d’una ONG de Torrevella l’arreplegada de persones que fugen de la guerra a Ucraïna provocada per la invasió de Rússia. I, aprofitant aquest primer viatge també hi han portat a Polònia aliments, medicaments i productes de primera necessitat. Per a poder dur a terme la iniciativa han posat diners de la seua butxaca fent un fons comú per a les despeses, però, ha indicat Siscar, tenen el compromís de part de la Diputació d’Alacant que col·laborarà fent-se càrrec del combustible i peatges. L’Ajuntament de Pego també ha col·lagorat en aquesta iniciativa; ha fet una donació perquè els bombers puguen fer front a les despeses que suposarà la manuntenció de les persones refugiades en el trajecte cap a la Comunitat en aquest primer viatge.

Els bombers del Consorci d’Alacant han habilitat un número de compte bancari per a rebre donacions, diners que destinaran a les despeses econòmiques dels viatges que van a fer per a portar a Espanya els refugiats ucraïnesos. El número de compte és el ES98 2045 6203 1730 0005 5470.
668 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!