Pedro Barranco participa en el IX Campionat Nacional de Rescat en Accidents de Trànsit

Esta nova edició es duu a terme del 15 al 18 de setembre al Circuit de Catalunya, a Montmeló, just un mes i mig abans del World Rescuet Challenge a Florida. APRAT cobrirà la quota d’inscripció al World Rescue Challenge 2013 als tres primers equips de la Classificació General.

El millor sanitari de terres valencianes, Pedro Barranco, treballa a Pego. Este cap de setmana enceta un nou viatge que duu aparellat un nou repte. Superar l’actuació de l’any passat en el Campionat Nacional de Rescat en Accidents de Trànsit, el que significaria ser el millor sanitari d’Espanya (ara és el segon millor sanitari de tot l’Estat).
Així que, Pedro Barranco, junt amb David Malonda, Vicente Sala, Sergio Gascó, Arcadio Peris i Pedro Rodilla, l’equip de Bombers de Gandia, participarà en el IX Campionat Nacional de Rescat en Accidents de Trànsit que es disputa del 15 al 18 de setembre a Montmeló eixiran diumenge de matí cap allà per a intentar quedar en primera posició. Recordem que este mateix equip va quedar en primera posició en la maniobra immediata en el Campionat Mundial de 2011 a Nova Zelanda.

Una de les novetats de la IX edició, es deu a l’acord al que ha arribat l’organització (Associació Professional de Rescat en Accidents de Trànsit -APRAT) amb NISSAN Safety & Security. Este compromís permetrà la utilització de vehicles nous en els escenaris per al desenvolupament de les maniobres, el que donarà una major realitat a les situacions simulades. I és que APRAT ha considerat donar continuïtat a l’experiència adquirida en l’edició anterior celebrada a Toledo, on es va augmentar el realisme en els escenaris amb persones atrapades dins i fora de vehicles, on es van utilitzar vehicles pesats i on es van realitzar tallers formatius per als participants; tenint en compte la bona acollida.
Enguany la trobada nacional tindrà lloc en les instal·lacions del Circuit de Catalunya, a Montmeló (Barcelona), i se celebrarà just un mes i mig abans del WRC de Clearwater (Florida, EUA). De fet, l’organització cobrirà la quota d’inscripció al World Rescue Challenge 2013 als tres primers equips de la Classificació General.

A la IX Trobada Nacional de Rescat en Accidents de Trànsit participaran 20 equips de l’estat i tres equips procedents d’Irlanda, Regne Unit i Portugal, respectivament.
741 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!