Obrint Camí estrena, dissabte, ‘El Comissari i la Màfia’

El seu segon curt cinematogràfic nascut de les classes amb l’Escola de Teatre de Pego. L’estrena, que tindrà lloc al cinema municipal a les 22:30 hores, no ve sola, ja que estarà acompanyada i arropada de les actuacions de Paloma Manfugàs, Bebop Grup, Josep Orihuel, l’Escola de Teatre de Pego, Xinglot Teatre i altres actuacions sorpresa.
Obrint Camí cada any creix un poc més, així, si ara fa poc més d’un any estrenava la seua òpera prima ‘Missió: Sembrar Futur’, enguany continua mostrant el seu esperit de superació i estrena, la nit de dissabte, al cinema municipal, el seu segon curtmetratge, ‘El comissari i la màfia’, una obra que asseguren des d’Obrint Camí que ha estat molt més elaborada que la primera, el que repercutirà en el resultat final que es veurà el dia de la seua estrena.

Sota secret sumaríssim –només han vist eixe resultat final del que parlaven la directora, Rebeca Mut i els i les intèrprets, José Gabriel López de la Torre, Milagros Ferrer, Ferran Sendra, Gerardo Garcia, José Boronat i Maria Alentado- des de la directiva d’Obrint Camí ens avançaven que “estan desenvanits” per aquesta segona experiència cinematogràfica, és el que confessava la presidenta d’Obrint Camí, Elvira Tomàs als micròfons de Ràdio Pego. Tomàs destacava que amb la continuïtat d’aquest projecte la gent podrà tornar a comprovar que els seus protagonistes són persones discapacitades, “però que aprofiten per alguna cosa”. Així mateix, esperava que ‘El comissari i la màfia’ “impacte” els espectadors.

En la seua estrena ‘El Comissari i la Màfia’ estarà acompanyat d’altres actuacions artístiques com són les de Paloma Manfugàs i Josep Orihuel; Bebop Grup; l’Escola de Teatre i Xinglot Teatre.

Pep Garcia comentava que aquest curt és el treball de tot un any al Taller de Teatre que té Obrint Camí, oferit per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Pego. Una experiència que permet que els i les intèrprets es vegen “com els grans actors” que són.

542 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!