Aquesta vesprada, mercat solidari a la Plaça Jaume I

És una iniciativa del col•legi Sant Antoni que durant tota la setmana ha estat duent a terme activitats solidàries i de conscienciació de la realitat peruana a través de voluntaris de la missió franciscana Hesed Perú. La clausura d’eixa setmana es durà a terme aquesta vesprada a partir de les 5 a la Plaça Jaume I.
El Col•legi Sant Antoni clausura aquesta vesprada la seua setmana solidària amb Hesed Perú. I és que durant tota la setmana han estat realitzant activitats per a que l’alumnat conega la realitat del treball de l’ordre franciscana Hesed Perú, una ONG amb uns cinc anys de vida, que han explicat, en primera persona la seua experiència.

Per a clausurar aquesta especial setmana, avui divendres, el col•legi Sant Antoni ha previst la realització d’un mercat solidari a partir de les cinc de la vesprada a la Plaça de Jaume I “en el que hi haurà tallers, menjar, xocolatà, bunyols, actuacions musicals, entre d’altres amb la idea de recaptar tots els diners possibles d’una forma lúdica i ajudar dins les nostres possibilitats”.
524 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!