Obres Públiques estudia actuacions per a millorar la seguretat viària de Pego

En la reunió que dimecres passat va mantindre l’alcalde de Pego i el director general d’Obres Públiques, es va abordar la definició de l’accés a l’ecoparc des de la carretera CV-700 de Pego a l’Atzúbia, que haurà de ser objecte d’un estudi pels servicis tècnics de la conselleria per a aconseguir un disseny adequat i econòmicament viable.
Dimecres passat l’alcalde de Pego, Enrique Moll, es va reunir a València amb el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, per a analitzar distintes actuacions que afecten la seguretat viària de la població.

L’Ajuntament de Pego demana que la Conselleria trasllade als mapes de carretera i als indicacions com els GPS allò que els pegolins i les pegolines fem amb naturalitat, usar les rondes per evitar el pas per l’interior de la localitat. I és que, explicava l’alcalde que, com no està acabada «la carretera de circumval·lació, s’han donat situacions ben estranyes com vore un autobús al cine sense saber cap a on tirar o un tràiler pel carrer Sant Ferran» i tot perquè «el traçat de la CV-700 no està clar».
La conselleria estudiarà la proposta de l’ajuntament per a distribuir el trànsit al seu pas per l’interior de Pego, utilitzant vials urbans més apropiats en compte de les pròpies travessies. Esta actuació suposaria millorar la circulació de pas i minimitzar els impactes sobre la població.

De la mateixa manera, en la reunió es va abordar la definició de l’accés a l’ecoparc des de la carretera CV-700 de Pego a l’Atzúbia,. Avancen des de la Conselleria que este accés «haurà de ser objecte d’un estudi pels serveis tècnics de la conselleria per a aconseguir un disseny adequat i econòmicament viable». L’alcalde de Pego, Enrique Moll, deixava clar que este tema és «més complicat perquè les dimensions de la rotonda que ens demanen és de 36 metres i això provoca que es toque dos vies pecuàries i un camí real», el que el duia a afirmar que «és prou impossible que es puga fer».
Avançava que hi ha pendent una futura reunió a tres bandes, entre la Conselleria d’Obres Públiques, la Direcció Territorial i l’Ajuntament de Pego per a intentar trobar una solució conjunta. Moll recordava que el consistori aposta per la construcció d’un tercer carril que és la idea inicial amb què la Conselleria va donar el vist-i-plau al subvenció de l’Ecoparc, inclosa en el Pla Confiança.
573 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!