Molta qualitat en el II Trofeu de Columbicultura de la Fira


Dos punts van separar el primer premi del segon. “Serio” va tornar a encapçalar els guardons, en segon lloc es va situar “Tirenyo” i el tercer premi va recaure en “el Candidato”. La subhasta que va tenir lloc per la tarda va ser tot un èxit i va aconseguir adjudicar tots els coloms i treure al voltant de 1.500 euros.
El diumenge per a acabar la Fira amb bon gust de boca es va realitzar el II Trofeu de Columbicultura de la Fira. Un concurs que intenta consolidar aquest esport amb una gran tradició al municipi al programa de festes. La celebració va començar a la 1 de la vesprada, amb una concentració al Passeig Cervantes dels membres de l´Associació de Colombaires, a més dels convidats i les autoritats locals. Des d´allí amb la música dels tabals i dolçaines de “La Clandestina” acudiren tots al Dinar de Germanor preparat per a l’ocasió.

Per la vesprada va tenir lloc la subhasta dels coloms participants en el mateix trofeu. Una novetat més dins d’aquestes festes, que han apostat, des del primer moment, per incorporar actes nous a les celebracions. En aquest cas la subhasta va estar molt animada i el presentador d’aquesta radio, el nostre company César Monzonís, va aconseguir adjudicar tots els coloms presentats, aconseguint al voltant de 1.500 euros.

Aquests diners es van destinar als tres primers premis aconseguits durant el II Trofeu de la Fira. Un 35% per a “Serio” que es va situar primer lloc, el 25% per a “Tirenyo” que va aconseguir la segona posició i 15% se’l va endur “El Candidato” situat en tercer lloc. La resta, romanen per a la Associació de Columbicultura de Pego.

Tot i la calor que va viure Pego durant la jornada de diumenge, els coloms es van comportar d’una manera excepcional i la competició va estar d’allò més renyida, només 2 punts va separar el guanyador de la resta de membres en la competició.

Durant la temporada d’estiu els coloms més veterans descansen, com també ho faran els seus amos, tot i això, ja es té en ment l’entrenament dels exemplars més joves de cara al campionat d’octubre.
770 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!