Milers de persones contemplen el concurs de tir i arrossegament i bona participació als actes de la Societat de Caçadors


Més de dos centes aques, carreters vinguts de quasi una cinquantena de localitats i proves espectaculars van convertir el camp de tir i arrossegament de pego en una festa.

El divendres les proves acabaren passades les tres de la matinada i el dissabte també es perllongaren fins a altes hores de la nit. Es tractava del millor concurs de tir i arrossegament que es realitza a tota Espanya i ningú s’ho volia perdre. Per això més de 200 aques es van donar cita al camp de Sant Antoni, el que va provocar més d’un mal de cap a l’organització, que no obstant es mostrava molt satisfeta pel gran nombre de participants i de públic que va assistir al concurs. Alejandro Costa un dels millors carreters del País Valencià, va quedar tercer en una de les proves reines. Un altre carreter de Pego, Alejandro Siscar va guanyar en la categoria reina, la dels rossins.

Costa va destacar el públic que va assistir a un esport que requereix de molt de sacrifici i treball.

El president del club de carreters, Pepe Terele, estava content per com es va desenvolupar tot, i que malgrat la feina i els contratemps, la gent ha col•laborat al màxim.

I el dissabte, l’associació de caçadors de pego també va celebrar la seua gala. Són moltes i molt bones les escopetes que hi ha a Pego con ho demostren concurs darrere concurs la gran igualtat que hi ha en totes les proves. El president del col•lectiu, Juan Bautista ens informa dels premiats i de la gala: en pixo, va guanyar Domingo Pastor; en Guatlles, Manuel Gómez i en tir al plat va ser per a Alejandro Garcia, el recorregut de caça va ser per salvador Bèrnia i es va homenatjar el gos de Juan Tamarit.

Bautista també va destacar la secció de pesca que te l’associació i va agrair al regidor Andreu Dominguis la seua presència a l’acte i l’atenció mostrada per l’alcalde que malgrat estar de viatge va comunicar amb ell per a felicitar-lo per la seua gestió. Durant la gala també es va homenatjar a José Maria Pascual, que va estar president durant 12 anys.

I al proper mes ja comencen de nou les activitats dels caçadors. Bautista va agrair a Ràdio Pego la promoció de les seues activitats i també la presència dels pescadors que és una secció dels caçadors.

564 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!