Festa del motor:Desenes de vehicles processó de Sant Cristòfol, actes del motoclub i tunning


Motos antigues, vehicles de repartiment, retroexcavadores, camions de gran tonatge i cabines de tràilers van acompanyar ahir al sant en una processó molt espectacular.

L’associació de Sant Cristòfol, una de les mes antigues de Pego i amb més quantitat de socis, va tornar ahir a demanar protecció a Sant Cristòfol. Molts d’ells són professionals del volant i cada dia es juguen la vida a les carreteres. Per això, no van retallar esforços per a la festa d’ahir: els vehicles presentaven la seua millor cara i dalt de camions, de les motos o de les furgonetes, els xiquets acompanyaven al seus pares mentre feien sonar els clàxons.

Però la festa del motor havia començat molt més prompte, en concret el dissabte amb les distintes activitats organitzades tant per a la tercera concentració Only-tunning com en la primera concentració i homenatge a Guillermo Bèrnia que organitzaren des de el motoclub de Pego.

Al tunning, una vegada arribat els cotxes, el més important era mostrar les modificacions dels vehicles, un dels primer que va arribar al poble va ser Manuel, que venia des de Gandia i que ens conta els canvis realitzats al seu vehicle: porta gastat 3,000 euros, sobretot en un aparell de música que supera els 100 decibels.

La festa de Pego apareixia en diferents revistes. Alguns dels participants venien de Madrid i aprofitaren la concentració per a acostar-se a la platja. Es el cas de Manuel Bueno, que ja porta un any modificant el seu vehicle.

La festa del tunning va continuar dissabte per la nit amb diferents activitats i també al llarg del diumenge.

Però si alguns amants de les quatre rodes es trobaven en el passeig de Clot, junt a la cooperativa s’instal•laren els membres del motoclub de Pego. Era la seua primera concentració, que va ser un èxit de públic i que entre altres coses va servir per a homenatjar a Guillermo Bèrnia.

El bon ambient i l’espectacularitat dels motors i les cremades de rodes d’una 600 va atraure a molt públic per a delícia dels que feien les cabrioles o mostraven com canta el motor d’una màquina de 1000 centímetres cúbics. Ràdio Pego va ser testimoni de les dues coses

I ara a Vicent Almela, que amb tan sols quatre anys té molta fusta de campió per a convertir-se en el nou Dani Pedrosa del motociclisme mundial. A més va aprofitar els micròfons de la ràdio per a desitjar molta salut a tot Pego.

Les activitats del motoclub Pego van continuar al llarg del diumenge pel matí amb una concentració, l’esmorzar i la processó de Sant Cristòfol. A banda, des de el club de motocròs també es van organitzar carreres el diumenge pel matí.567 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!