Marc Giner, subcampió del campionat d’Espanya absolut masculí per equips

En l’edició nº47 que es va disputar al Club de Tennis de Tarragona van competir el Reial Club de Tennis Barcelona i Club de Tennis València. Entre els jugadors, el pegolí Marc Giner que va aconseguir el primer punt per a l’equip valencià que, finalment va quedar subcampió.

Ahir Teledeporte publicava a la pàgina web de RTVE el reportatge emès sobre la 47ª final del campionat d’Espanya absolut masculí per equips, un reportatge de 9:34 que fa un repàs per la competició que dóna pas a les vacances de molts dels participants.

Esta competició es va celebrar de l’1 al 3 de novembre al Club de Tennis de Tarragona i va tenir com a finalistes al Reial Club de Barcelona i al Club de Tennis València. Este últim ha aconseguit ser campió en dos ocasions, l’última en 2009. En esta ocasió va quedar subcampió. El primer punt de la final per a l’equip valencià l’aconseguia el tennista pegolí Marc Giner. Va ser el partit més llarg i disputat de la jornada el que va permetre al Club de Tennis València sumar el seu únic punt en esta final. Marc Giner va guanyar en tres sets a Oriol Roca quedant 6/3, 4/6 i 6/2. Assegurava que «per al nostre equip són molt importants els punts per darrere» i el seu rival reconeixia que Marc havia començat un poc millor i s’havia recuperat en el tercer set.

Es disputaven 5 partits individuals i 2 dobles si el resultat estava molt ajustat. Malauradament enguany no es va donar esta situació i el RCT Barcelona va aconseguir el campionat amb 4 punts dels 5 que podia endur-se.

El tennista pegolí, Marc Giner, assegurava que este tipus de competicions per equips li suposen «més pressió però estic molt més còmode» atès que «veig una responsabilitat molt gran perquè el meu punt afavorix el meu equip, no és només per a mi».

2392 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!