L’oferta gastronòmica de Pego a un clic

Els bars i restaurants de Pego podran presentar la seua oferta de plats i menús per a dur a casa a través d’una plataforma online. Una iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç i Creama Pego. Estan treballant per a incloure els bars i restaurants de Pego que continuen oberts dins del web menuqr.info on es presentarà l’oferta dels establiments unificada en un sols lloc.


L’objectiu, com ha explicat el regidor de l’àrea, Ricardo Sendra, és donar visibilitat a l’oferta gastronòmica dels negocis d’hostaleria que continuen treballant en aquestos moments i ofereixen plats i menús per a emportar.


Per ara, una dotzena de bars i restaurants han confirmat ja la seua intenció d’entrar en aquesta plataforma creada per un emprenedor pegolí.


Així, doncs, es tracta d’un lloc web en el qual els usuaris trobaran de manera senzilla i molt visual els menús, els horaris d’obertura i els contactes dels bars i restaurants de Pego. I, com ha indicat Ricardo Sendra, el cost de la inclusió en el portal és gratuït per als establiments perquè l’ha assumit l’Ajuntament de Pego.


Els bars i restaurants apareixeran en aquest web cap a finals de la setmana.

1237 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!