L’Ajuntament demanarà una subvenció per a fer millores en el polígon

Aquest matí s’ha celebrat un ple extraordinari de tràmit en què la corporació municipal de Pego ha aprovat els tres punts de l’ordre del dia.


En primer lloc i per unanimitat, s’ha acordat sol·licitar una subvenció de 183.600 € a la Generalitat Valenciana per a actuacions de millore al polígon industrial segons ha explicat la regidora d’Urbanisme, Laura Castellà.


En el segon punt, amb els vots a favor del PSPV-PSOE, Ciutadans de Pego Independents i Compromís s’ha aprovat l’acceptació de totes les al·legacions que han estat presentades al Pla de Cremes durant el termini d’exposició al públic. Populars Pego i Ciudadanos s’han abstingut.


Per últim, s’ha aprovat la revisió del preu del contracte de recollida transport dels residus sòlids urbans. Segons ha indicat el regidor de Residus Urbans, Ricardo Sendra, aquesta revisió suposa la baixada del preu del contracte en quasi 3.000€ perquè l’IPC no ha pujat enguany.


Concretament, el contracte ha passat de tindre un cost per a les arques municipals de 635.956€ en el 2020 a 632.981 en el 2021. La revisió de preus anual és un punt estipulat en un contracte que es va signar en el 2013 i té 10 anys de vigència.

Des de Ciudadanos i des de Compromís s’ha demanat previsió de cara a l’adjudicació del servei que es farà de nou en caducar el contracte, per tal d’establir unes condicions que siguen més favorables possible per al municipi de Pego. El regidor de Ciudadanos, Simón Ortolà, ha incidit en la necessitat de canviar el model actual amb la finalitat d’implantar la recollida selectiva.


Per part de Compromís, el regidor Edu Alcina ha demanat previsió de cara a la redacció del futur nou contracte i ha proposat que s’implante en ell la modalitat de recollida dels residus de porta a porta.


L’alcalde, Enrique Moll, ha fet algunes matisacions respecte a cóm va ser al 2013 la renovació de l’actual contracte i també respecte a la proposta de la recollida de residus de porta a porta.


L’equip de govern i Compromís han aprovat aquest punt i els populars i Ciudadanos s’han abstingut de nou.

720 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!