L’ocupació turística de juliol i agost frega el 90% a Pego i Les Valls

L’estiu de la reincorporació de les Valls de Gallinera i Vall d’Alcalà a la Mancomunitat de Turisme de Pego, l’Atzúbia i Les Valls, les xifres d’ocupació turística confirmen una millorar contundent respecte a 2014 i 2015. Les cases rurals de Les Valls i els hotels de Pego han fregat el 90% d’ocupació. Els apartaments turístics s’han situat en el 80% d’ocupació. L’oficina de Turisme ha ateses 790 visites.
Quan estem a dos setmanes de l’equinocci de tardor, des de l’Oficina de Turisme de Pego, l’Atzúbia i Les Valls ens arriben les dades d’ocupació turística dels mesos d’estiu per excel·lència, juliol i agost. Les dades confirmen que 2016 és un any de recuperació, atès que tant les cases rurals de les Valls com els hotels de Pego han fregat el 90% d’ocupació. Els apartaments turístics s’han mantingut en el 80%, com en 2015. L’oficina de turisme ha atès 790 persones sol·licitants d’informació turística.

Cal recordar que, després d’uns anys per separat, enguany al còmput total d’allotjaments turístics s’han sumat les cases rurals de Vall de Gallinera i Vall d’Alcalà, després de la seua tornada a la Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme.

Així, actualment el parc turístic amb que compta Pego, l’Atzúbia i Les Valls consta de: 1 casa rural a L’Atzúbia, 4 a La Vall d’Ebo, 2 a La Vall d’Alcalà i 22 a Vall de Gallinera que en total oferixen al públic 273 places. En quant a la categoria, la gran majoria són de 2 estrels, una de 3 i quatre de 4. La mitjana d’ocupació de les cases rurals ha estat la més notable si tenim en compte que durant 2015 la seua ocupació no va arribar al 60% i enguany la mitjana ha estat del 90%.

Els hotels i apartaments turístics de Pego han mantingut la tendència de 2015 i han arribat al 80% d’ocupació.

En referència a les visites a l’oficina de Turisme, les estadístiques revelen que han augmentat les visites d’estrangers a juliol i agost. La gran majoria dels turistes nacionals (del 33 % del total) són de la Comunitat Valenciana (el 43 %) i de Madrid (el 34 %). Dels turistes internacionals, un 45 % són francesos, un 25 % són anglesos, i només un 11% són alemanys, perquè prefereixen visitar Pego i les Valls a l’hivern. A estos, li segueixen les visites des d’Holanda (6 %) i de Bèlgica (5 %).
1260 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!