Les queixes per presència de panderoles es reduïxen entre un 50% i un 70% a Pego

Això és el que ha assegurat la regidora de Residus durant el ple ordinari d’agost. Laura Castellà també ha assegurat que enguany, com la resta d’anys,«s’han fet els tractaments oportuns, com tots els anys, els que dictamina l’empresa especialitzada».

Les panderoles es colaven al ple ordinari d’agost. El popular Javier Gascó traslladava a la corporació la queixa repetida que li arriba que, en alçar cartrons i altres envasos dels contenidors per a arreplegar-los, ixen panderoles i «se li puguen pels camals», un extrem que Gascó «ha comprovat».

La regidora de Residus, Laura Castellà informava que, «s’han fet els tractaments oportuns, com tots els anys, els que dictamina l’empresa especialitzada». D’altra banda, ressaltava que enguany a l’Ajuntament de Pego li han arribat «un 50 o un 70% de queixes menys que l’any passat» i afegia una dada que des de l’empresa especialitzada es considera positiu i és que «enguany torna a haver panderoles comunes» el que significa que «estem reduint les panderoles americanes». També explicava que «on hi havia un greu problema l’any passat, que era darrere de l’església, enguany no hi ha ni una panderola», tot i que reconeixia que «sí que hi ha punts del municipi on hi ha més per algun motiu, però els tractaments són els que diu la llei i l’empresa».

1554 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!