Esports ha optat per sembrar gespa natural perquè no obté subvencions per instal·lar-la artificial

La gespa artificial costa uns 300.000€ i, en no aconseguir cap subvenció per poder adquirir-la, la regidoria d’Esports ha optat per sembrar-ne’n natural perquè té un cost aproximat de 12.000€.

Al ple ordinari d’agost el regidor de Compromís, Àngel Oltra, ha preguntat per la sembra de gespa a la pista d’atlestime del Pujol. Més concretament volia saber «en què va a pagar-se, que va a costar i si és gespa natural o artificial».

Raül Tamarit, regidor d’Esports, explicava que al camp del Pujol «va gespa natural, sembrada». S’ha optat per esta modalitat perquè es va estar mirant la gespa artificial però, en no haver aconseguit cap subvenció de les demandes i en tractar-se d’una quantia és alta, de al voltant de 300.000€, no es podia assumir. La resembra de gespa, que és el que s’està fent, informava Tamarit que costa uns «12.000€, una cosa assumible». També informava que l’empresa encarregada té treballadors pegolins. També assegurava que «està en pressupostos».

Preguntat per «quin va a ser l’ús», Raül Tamarit explicava que «serà per a fer atletisme, perquè hi ha algunes modalitats que necessiten gespa». Així mateix, servirà per alleugerir el camp Cervantes de partits i per això obria la porta el regidor d’Esports a què allí es puguen jugar «partits de més menuts». Una altra finalitat del canvi de terra a gespa és per a evitar que la terra en suspensió entre en les cases de la rodalia. Preguntat pel popular Javier Gascó si podran gastar eixe camp també els xiquets, informava Tamarit que «hi haurà horari, amb una persona de manteniment allí» perquè «s’ha fet perquè el puga gastar tot el món».

1750 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!