L’associació de Diabètics de Pego organitza unes jornades pel Dia de la Diabetis

Aquesta setmana es commemora el Dia Mundial de la Diabetis, que és el 14 de novembre. És per això que l’associació de Diabètics Pego i Comarca ha organitzat unes jornades que començaran demà dimecres.

El programa arrancarà amb una xerrada, prevista per a les set de la vesprada a la Casa de Cultura de Pego, sobre «Causes i prevenció de la retinopatia diabètica». Gloria Mengual, òptica opto-metrista serà l’encarregada d’impartir la conferència.

En finalitzar, hi haurà una altra xerrada, que anirà sobre una aplicació per a mòbils destinada a afavorir l’atenció dels pacients i a donar suport als familiars i personal sanitari per a una millor qualitat de vida. Hi participaran les psicòlogues Marina Sala i Alba Martínez, i el periodista Pepe Gómez.

Les jornades de l’Associació de Diabètics continuaran el dijous, dia 14. Les activitats s’iniciaran a les 10, hora a partir de la qual l’associació estarà al mercat amb un estand en què oferiran informació i es farà la prova del nivell de glucosa en sang a qui ho desitge.

De vesprada, a les set, tindrà lloc la tradicional encesa de llums de la façana de l’Ajuntament de Pego. I mitja hora després, a les set i mitja, hi haurà a la Casa de Cultura una xerrada sobre la prevenció de malalties cròniques i infeccioses, a càrrec dels doctors Ricardo Murillo i Carlos Juan. Aquest últim, coordinador del Centre de Salut de Pego.
1209 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!