Núria Miles il·lustra el cartell del 25N

Núria Miles i Escrivà, estudiant de segon d’ESO a l’IES Enric Valor és la guanyadora del concurs del cartell del 25 de novembre. «Crida al 016» és el títol de l’obra dissenyada per la jove per a anunciar les activitats del 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.

Tal com s’indica en el cartell, el dilluns 25 els col·lectius feministes Dones Cabal i Pandora, han organitzat, junt amb l’Ajuntament, un acte a les 11:30 a la plaça del Mercat, en què els protagonistes seran els i les alumnes dels centres escolars de Pego. I, per a les set i mitja de la vesprada hi ha convocada una manifestació que eixirà des de la plaça Maria Cambrils. En finalitzar s’inaugurarà el mural que decora el teatre municipal.

A més, també s’ha organitzat dins de la programació del mes contra la violència de gènere la representació de l’obra Mulïer, el divendres, dia 15. Es tracta d’una representació oferida per la companyia Maduixa, qui posarà en escena un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines. Una peça que investiga els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions. I suma ja 9 premis d’arts escèniques. Serà, com hem dit, el divendres, a les 22 hores, al teatre municipal.

El dia 21, dijous, Dones Cabal estarà al Mercat i oferirà la vacuna contra la violència de gènere a qui ho desitge, a partir de les 10 del matí. Per a la vesprada, a les set i mitja, està prevista una xerrada-col·loqui a la Casa de Cultura.

Tornant al concurs de cartells, Núria va ser la guanyadora i, com a finalistes van quedar Eyren Pérez, de l’IES Enric Valor, i Marc Garcia Oliver, alumne del col·legi Sant Antoni.
1698 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!