L’associació de comerciants rebrà 10.000€ per la renovació del conveni amb l’Ajuntament

L’Ajuntament de Pego i l’Associació de Comerciants i Professionals del municipi han renovat el conveni de col·laboració per a la promoció del comerç local. Es tracta d’una nova ajuda de 10.000 euros per part del consistori, la mateixa quantitat que en la primera ocasió, atorgada el desembre de 2021.

El regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Ricardo Sendra, ha manifestat que els 10.000 euros, “són la mostra que l’associació compta i comptarà amb l’ajuda del consistori, perquè a més d’aquestes dues subvencions, s’ha destinat i es destinarà més recursos econòmics per a ajudar-los. Aquest gremi, -remarca l’edil- el dels comerciants, és un dels motors més importants de la nostra localitat”.

Per a la presidenta de l’associació, Diana Sendra, rebre aquesta nova subvenció, “ajuda a seguir pel camí de la professionalització, més si cap, de l’entitat». I diu que també els ajuda «a millorar la seua imatge i crear una estructura més forta». I, entre d’altres coses, «possibilita que l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego compte amb un servei d’assessoria que pot dur a terme tasques com la sol·licitud d’ajudes o tramitacions burocràtiques”.

A més, a més, el suport econòmic de l’Ajuntament, segons Diana Sendra, “permet impulsar i reforçar la marca del Comerç de Pego, tant de cara als veïns i veïnes, com dels visitants”.

619 Visites
Hola!!