L’Ajuntament renova el conveni anual de col·laboració amb Pego Viu

L’Ajuntament de Pego i l’associació Pego Viu han renovat el conveni de col·laboració que mantenen des de fa quatre anys i que actualment està consignat amb una quantitat de 2.500€, la mateixa del conveni de l’any 2021.

És aquest un dels convenis que l’Ajuntament de Pego signa cada any per tal de col·laborar amb les diferent associacions del municipi i, en aquest cas, la concessió respon a una resolució d’Alcaldia que té data del 9 d’agost. 

El president de Pego Viu, Néstor Portes, ha indicat que els 2.500€ són destinats a les despeses fixes del col·lectiu de defensa del territori, com han fet en anys anteriors.

Per part de l’Ajuntament de Pego, en nota de premsa la regidora de Medi Ambient, Laura Castellà, ha afirmat que aquesta quantitat “serà destinada a la realització d’accions de gestió del territori. Actuacions dedicades a la prevenció del foc, així com a tasques de recuperació dels terrenys afectats pel foc”.

Des de l’Ajuntament de Pego també comenten que “els entramats burocràtics, de vegades, fan més difícil que el consistori puga realitzar acords de custòdia del territori, una tasca que es fa més senzilla si es tracta d’una associació. És per això que el paper de Pego Viu s’ha fet imprescindible per a poder realitzar aquest tipus de tasques”.

Amb aquesta signatura, ambdues parts segueixen amb la línia de treball que es va iniciar l’any 2016, poc després de la creació de l’associació arran de l’incendi de 2015 que també va arrasar part del territori pegolí.

“És important que aquestes col·laboracions entre l’administració i la població tinguen continuïtat, per la nostra part seguirem mantenint-les, perquè els beneficis repercuteixen en les nostres memòries”, apunta la regidora de Medi Ambient, Laura Castellà.

741 Visites
Hola!!