El II Pla d’Ocupació Local ha suposat la contractació de 21 persones

L’Ajuntament de Pego ha informat en nota de premsa de la contractació, en el passat mes d’agost, d’un total de 21 pegolins i pegolines, mitjançant el II Pla d’Ocupació Local de Pego. Es tracta de persones que estaven en situació de desocupació de llarga durada. El regidor de Promoció Econòmica i Creama, Ricardo Sendra, ha afirmat que el consistori vol “donar una oportunitat a veïns i veïnes que no han tingut les coses fàcils, i que, fins i tot, poden estar en risc d’exclusió”.

Segons el comunicat, la iniciativa també ha contemplat la contradicció de joves, en paraules del regidor, “per tal de poder facilitar-los la inserció al món laboral, tan complicat en aquests últims anys”.

Els contractes realitzats a través del II Pla d’Ocupació Local tenen una duració de cinc mesos, és a dir, fins al mes de desembre, termini durant el qual els i les treballadors han de realitzar tasques de manteniment en diferents punts del municipi, com a escombriaires, obrers, pintors, personal de manteniment i brigades forestals.

Ricardo Sendra ha destacat el treball del personal del departament de Creama Pego “qui ha estat encarregat de la coordinació d’aquesta iniciativa, finançada completament per l’Ajuntament de Pego amb una inversió de 180.000 euros”. El regidor afirma que a l’equip de govern els “agradaria poder donar-li continuïtat en el temps a aquesta iniciativa, perquè sempre hi ha gent que necessita ajuda en determinats moments de la vida”.

537 Visites
Hola!!