Pego i les Valls protagonitzen demà la tercera de les Jornades de Ràdio al Carrer

Ràdio Pego oferirà un programa de dues hores en directe dedicat a la preservació i recuperació de les muntanyes que patiren al mes d’agost el devastador incendi forestal de la Vall d’Ebo.

Les Jornades de Ràdio al Carrer són una sèrie de programes especials, oberts a tota la ciutadania i les seues preocupacions. Una iniciativa impulsada conjuntament per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i la Xarxa d’Emissors Municipals Valencianes, gràcies al conveni signat amb la Generalitat Valenciana a través de la Direcció General de Relacions Informatives. L’objectiu de les jornades no és un altre que destacar el paper que exercixen les ràdios locals, tant en la vertebració del territori, com en la garantia d’informació de proximitat i de servei públic.

Després de l’èxit obtingut en les jornades celebrades ja a Petrer, a la comarca del Vinalopó Mitjà, i Albal, a l’Horta Sud, on també es va traure els estudis radiofònics al carrer, en esta ocasió, serà Ràdio Pego, a la Marina Alta, l’encarregada de l’emissió del programa especial en directe, dissabte 17 de setembre, de les 11 a les 13 hores, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pego.

El set de carrer de l’emissora municipal de Pego estarà situat a la plaça de l’Ajuntament i pels micròfons passaran, entre d’altres, José María Ángel, secretari autonòmic de Seguretat i Emergències; el director general de Relacions Informatives de la Generalitat Valenciana, Pere Rostoll; Vicent Gil, secretari general de la FVMP; Pilar Moreno, coordinadora de la XEMV; els alcaldes i alcaldesses de Pego, l’Atzúbia, la Vall d’Alcalà, la Vall d’Ebo i la Vall de Gallinera, municipis afectats per l’incendi del 13 d’agost; així com bombers que van intervindre en l’extinció; les associacions i col·lectius que treballen en la protecció i recuperació del territori; i veïns damnificats.

El regidor de Comunicació, Ricardo Sendra, ha recalcat que l’Ajuntament de pego «Amb aquest programa que fem conjuntament amb la FVMP, XEMV i GVA continua amb la seua aposta per traure la ràdio al carrer. Durant els últims mesos la nostra ràdio ha donat veu als pobles veïns viatjant amb l’emissora per les muntanyes i també als nostres veïns i veïnes, i associacions festeres». Perquè, com recorda el regidor que «Hem eixit també al carrer en Falles i en Moros i Cristians», per a Ricardo sendra, la finalitat és «que la ràdio siga més propera, siga més nostra».

La III Jornada de Ràdio al Carrer, a Pego, «Preservació i recuperació de les nostres muntanyes», podrà ser seguida dissabte en directe, a partir de les 11 hores, a través de les ones municipals, al 107,8 de l’FM, i a través del web de Ràdio Pego www.radiopego.com, i del canal de Youtube de la FVMP.

484 Visites
Hola!!