Pedro Barranco és campió del món d’excarceració amb els bombers de Gandia

El sanitari, membre d’Acció Urgent Pego, assisteix hui a una recepció oficial a la Diputació de València, per a rebre les felicitacions de la Presidència. Barranco forma part de l’equip de bombers del parc de Gandia que s’ha proclamat campió del món en la categoria general del World Rescue Challenge, el mundial d’excarceració i trauma. La competició ha tingut lloc del 6 a l’11 de setembre a Luxemburg i en ella han participat 21 equips de tot el món.

Tal com ens ha contat el mateix Barranco, el seu equip a més ha aconseguit ser el millor equip tècnic, segon com a equip mèdic i segon també per maniobra ràpida i complexa i tercers en comandament.

Durant el campionat, van fer diferents proves, entre elles, la de trauma i la maniobra complexa el dia 9, la maniobra ràpida el dia 10 i la estandard el 11.


Totes aquestes maniobres i les d’altres equips del món, es van poder seguir durant el concurs a través del canal de YouTube del World Rescue Challenge i l’expectació a Pego ha sigut molta. Escoltem a Pedro Barranco.


636 Visites
Hola!!