LAPS fa una crida al voluntariat pegolí

L’Associació local de protecció als animals, LAPS, té una important xarxa de voluntariat format per residents estrangers. Ara, però, el seu objectiu és aconseguir que la gent de Pego s’involucre en el projecte.
La situació actual provoca que moltes persones que tenien un gos o un gat, no puguen fer-se càrrec d’ell en les mateixes condicions que abans, el que provoca que es veguen obligades a abandonar eixos animals. No obstant, les causes d’abandó poden ser altres. A Pego LAPS, inicials que responen a Local Animal Protection Society o el que és el mateix a associació local de protecció als animals, té entre els seus objectius oferir ajuda mèdica i reallotjament a animals de companyia que ho necessiten, com explicava Nilda Álvarez, membre de l’associació.

Nilda Álvarez, una de les voluntàries de LAPS que va visitar Ràdio Pego a principis de setembre afirmava que, una associació de les característiques de LAPS, és necessària a Pego o en altres pobles com Pego. Explicava que són molts els animals “que rescaten”. Assenyalava que les xifres, “malauradament”, pugen any rere any. I feia notar Nilda Álvarez que “si no tingués una associació com esta, Pego tindria moltíssims animals al carrer”.

Per a dur endavant tota la tasca que té LAPS entre les mans necessita una gran quantitat de voluntaris i voluntàries. Nilda Álvarez explicava que l’associació ja compta amb “un grup de voluntaris, cada vegada més gran, però amb necessitat de molts més”. El telèfon de contacte de LAPS és el 656 364 136 i la persona de contacte és Nilda Álvarez.

La gamma de tasques que el voluntariat pot dur a terme a LAPS és àmplia, passejar gossos, netejar camps i gosseres, també en tasques de construcció.

Per a arribar a LAPS ens hem d’apropar al cementeri i, mirar cap a Mostalla, d’ahí, agafar el primer camí a l’esquerra. Travessarem el barranc dos voltes, però en uns 10 minuts arribarem.
659 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!