BREUS

Tractem informació sobre l’IMSERSO, sobre les Festes de Sant Miquel, concentracions contra les retallades i les noves porteries de la Trilladora.
Hui llegíem que els hostalers denuncien que els viatges subvencionats per l’Imserso han baixat un 18% respecte l’any passat. Esta no és l’única modificació que s’ha detectat.

Des del CEAM ens informen que ja s’ha obert el termini per a sol·licitar les vacances de l’Imserso. No obstant, advertixen que enguany només hi ha quinze dies per fer-ho, fins el 16 d’octubre. Així mateix, enguany només cal que ho sol·liciten aquelles persones que ho fan per primera vegada. Els ja acredits d’altres anys estan en la base de dades de l’Imserso i no caldrà que tornen a acreditar-se.

També indiquen des del CEAM que enguany el Ministeri no va a enviar cartes a la gent ja acreditada, el que implica que no es podran fer canvis de destí.

La gent interessada en obtenir més informació o tramitar la sol·licitud de les vacances de l’Imserso poden acudir al CEAM de Pego.

———
Des de l’organització de les Festes de Sant Miquel se’n ha corregit la informació que donavem l’altre dia al respecte de la realització del sopar i posterior concert. El fet és que eixes dos activitats s’ajornat per a este dissabte, 6 d’octubre. Serà a partir de les 20h., al carrer Sant Miquel quan es duguen a terme el sopar, el concert de Fernando ‘Melonet’ i una posterior discomòbil.

————–

També informem que esta vesprada, a les 18h., l’STEPV ha convocat concentracions contra les retallades a València, Castelló i Alacant.

————–
Apuntem ara també, tot i que no estem en esports, que la regidoria d’Esports ha instal·lat unes noves porteries al complex esportiu de la Trilladora.

635 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!