L’alta es repetirà aquest dissabte que ve

Així ho han acordat els Clubs de Caça de Pego i Oliva, que han començat molt bé la temporada pel que respecta a la caça d’ànecs perquè la marjal està plena d’aigua. Els caçadors de muntanya no han tingut tanta sort. La pluja no abundant que ha plogut aquesta alta ha beneficiat als caçadors de la marjal, perjudicant, d’altra banda als de muntanya, tot i això l’inici de temporada ha estat valorat com a ‘molt bo’ pel president dels caçadors, Juan Bautista que explicava que ‘en aquàtiques s’ha caçat molt bé perquè el temporal de mar ha fet que els animals no pogueren estar a la mar” tot i que “ha afectat en el vedat de la muntanya perquè les pedres s’esvararen”. El que ha sigut excepcional enguany és que els caçadors han respectat l’inici de l’alta, durant el crepuscle, una vegada tirat el coet anunciador d’eixa supressió del vedat de caça temporal.

Així mateix sembla que en aquest 2008 els caçadors de Pego i Oliva estan d’enhorabona perquè tot indica que tindran dos altes, l’oficial del diumenge passat i una extra per al dissabte que ve. Almenys això és el que han negociat el Club de Caça de Pego i el d’Oliva que comparteixen els límits de veda de caça a la marjal.

Un inconvenient que han hagut d’afrontar enguany els caçadors de Pego ha estat el que al voltant de la zona de la Muntanyeta Verda ha aparegut una forta plaga de mosquits de grans dimensions que segons el president, Juan Bautista, “traspassen la roba i no fan cas a cap tipus de repel•lent antimosquits.” De moment s’ha donat part al regidor d’agricultura de l’ajuntament de Pego, Andreu Dominguis qui al seu temps s’ha posat en contacte amb el director del Parc Natural, Vicente Urios per a posar solució al problema, si és que hi ha.546 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!