Comença la nova temporada de Ràdio Pego

Des de hui mateix l’audiència d’aquesta casa podrà gaudir dels programes dels col•laboradors i col•laborades que fan més rica la graella de Ràdio Pego. Enguany com a novetat, la incorporació d’alguns programes d’altres ràdios que formen part de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. S’enceta la programació 2008-09 amb d’1 milió de visualitzacions de la web de Ràdio Pego. Avui, dilluns, 13 d’octubre de 2008, és el dia assenyalat perquè es pose en marxa tota la programació de la graella 2008-09 de Ràdio Pego, un dia en què també ens hem de felicitar perquè la pàgina web d’aquesta casa ha superat el milió de visualitzacions des què va obrir el seu accés al ciberespai, el que implica que cada vegada arriba a més gent la informació que des d’internet transmetem.

Centrant-nos en la programació s’ha de dir que dilluns pel matí les coses continuen pràcticament igual que fins ara amb el ‘Despertino’, programa diari amb informació general que obri les portes d’aquesta casa de 8 a 9 del matí seguit pel ‘Kiosquet’, també diari, que durant mitja hora repassa les portades dels principals diaris valencians, tocant també alguns diaris nacionals. A les 10’05 del matí aproximadament té lloc una de les seccions més veteranes de Ràdio Pego, ‘La cuina en casa’ realitzat per Obdulia i Esmeralda.

D’11 a 12 el dilluns és torn de conèixer la llista més pura de la música llatina amb Salsabor.

De 12 a 13 Mapi Domenech apropa la música més actual a l’audiència amb el programa ‘Pa que t’enteres’.

I a partir de la una de la vesprada, dilluns, dimecres i divendres entra en antena ‘L’informatiu de Ràdio Pego’ per a apropar les notícies locals i comarcals als pegolins i pegolines.

En la franja de la vesprada de 5 a 7, Vicent Morera presenta el seu magazine diari ‘Entre cançons i raons’ on barreja música i notícies diverses que no solen aparèixer en els informatius o les primeres planes dels diaris.

Després de la repetició dels informatius, a les 7 de la vesprada (uns informatius, per cert, que es pengen cada dia a la nostra pàgina web on els podeu consultar sempre que s’inscrigueu com a usuaris), doncs després de la seua repetició el dilluns és temps, de 8 a 9 per a la música independent amb ‘L’espiral’, dirigit i presentat per Ramon Miralles.

De 9 a 10 Ràdio Pego enceta nou programa ‘A la llum de la lluna’ amb un col•laborador habitual que es trasllada de dia, deixant el dissabte de vesprada per a passar a dilluns de nit, és Xavi Llopis amb un programa que també canvia de format i se centra en les entrevistes.

I de 10 a 11’30, com ja és habitual, ‘Esports a Ràdio Pego’ un espai dirigit i presentat per Toni Ribera que apropa la informació local de futbol i bàsquet, a més d’altres esdeveniments esportius que es donen al municipi.DIMARTS

Passant al dimarts hem de destacar que de matí, sobre les 10’30 s’incorpora un espai de format breu anomenat ‘Vlog –amb v baixa- de notes’, un programa produït per Ràdio L’Om de Picassent per a la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes que descobreix a l’audiència els diferents blogs cibernètics valencians que es poden trobar a través d’internet.

Després música variada a la 107.8 de l’F.M i hores més tard, de 1 a 2 de la vesprada, ‘Taula Oberta’ el programa d’entrevistes de Ràdio Pego que també es realitza el dijous a la mateixa hora i que com passara amb els informatius, totes aquelles persones que són usuaris de la web de Ràdio Pego poden sentir en diferit el programa i descarregar-se’l.

De 2 a 3 es repeteix el programa d’esports a Ràdio Pego i ja en la franja de la vesprada, després del magazine diari ‘Entre Cançons i Raons’ trobem ‘Dorsal 19’, presentat i dirigit per Ferran Ferrando que informa l’audiència sobre l’atletisme local amb resultats i properes curses a assistir.

Des de les 8 i fins les 9 de la nit els i les oïents de Ràdio Pego podran conèixer alguna cosa més sobre la música clàssica amb ‘El Musiquer’ un programa produït per Aldaia Ràdio per a la XEMV que dirigeix i presenta Zequi Castellano.

De 9 a 10 trobem un altre espai conegut a aquesta casa que canvia de dia, es tracta del programa digirit i presentat per Jordi Mata, ‘La Mosca Cojonera’.

I després, a partir de les 10 de la nit la repetició de ‘La Manta Al Coll’.DIMECRES

Entrem en el dimecres, on es trobem a les 10’15 del matí, aproximadament, després de ‘La Cuina en Casa’ el programa de Mancanera ‘Te’n recordes d’aquella?’ on es recorda a través de dedicatòries, la música dels 60, 70 i 80.

De 2 a 3 de la vesprada trobem un nou programa també de la XEMV, dedicat especialment a aquelles persones immigrants que conviuen amb nosaltres, ‘Frontera Abierta’ que facilita Ràdio Túria.

I en la franja a partir de les 8, un altre programa XEMV, ‘De Rondalles i Mentides’ produït per Burjassot Ràdio en el que es relaten contes, rondalles i llegendes d’ací i d’altres països d’arreu del món.

I a continuació, de 9 a 10, ‘El racó del tio Canya’ un espai en el que Josep Maria Ferreiró i Vicent Morera aprofundiran sobre la pilota valenciana.

De 10 a 11 el programa de música dance ‘Sunset’ que dirigeix i presenta Romu.

Una vegada acabat aquest programa es repeteix, ‘L’illa d’Encanta’.DIJOUS

Ja dijous pel matí ens trobem amb el microespai de veterinària que dirigeix i presenta Adriana Femenia, on es descobreix curiositats sobre les nostres mascotes.

D’11 a 13 hi haurà ‘Salsabor’ i en la franja a partir de les 7 de la vesprada, comença el programa ‘Tot l’esport base’ amb els resultats de tots els esports que s’han disputat el cap de setmana.

De 8 a 9 torna ‘Camins en la Mar’ amb el Pare Miquel i Vicent.

De 9 a 10 un altre dels programes veterans d’aquesta ràdio ‘Pego-París-Londres’ que canvia de dia però que continuarà oferint-nos entrevistes de qualitat. Aquest programa es repeteix el divendres de 2 a 3 de la vesprada.

I una vegada acabat aquest programa estrenem ‘4 en un taxi’ un magazine ple d’actualitat d’una durada de 3 hores produït per Aldaia Ràdio per a la XEMV, dirigit i presentat per Zequi Castellano, un programa que va rebre el premi com a millor magazine de l’Associació de Ràdios Locals de Catalunya.DIVENDRES

El divendres pel matí tenim com a novetat ‘L’Illa dels llibres’ un programa de format breu produït per Ràdio L’om de Picassent que apropa a l’audiència el món dels llibres valencians a través d’una de les seues editorials, Bromera.

El primer divendres de cada mes el grup de dones Cabal també ens convidaran a pujar ‘El tren que dóna vida’ per a informar-nos sobre tot tipus de notícies al voltant del món de les dones. I de vesprada, un altre programa conegut per l’audiència ‘Zona Incògnita’ amb Vicent Morera.DISSABTE

Per últim el dissabte ens trobarem a partir de les 10’30 del matí el conegudíssim ‘La Manta Al Coll’ descobrint tots els racons de la música popular, principalment valenciana, però també de més enllà de les nostres fronteres de la mà de Xavi Morant.

Una hora i mitja més tard, ‘L’hora de Pade’ que apropa música internacional del 60, 70 i 80 a través dels monogràfics de Fernando Garcia, Pade.

I de 1 a 2, ‘Set dies’ l’informatiu en xarxa que ens resumeix l’actualitat valenciana de tota la setmana.

Un programa, com molts altres de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. Ràdio Pego ha ofert enguany a la XEMV els programes de producció pròpia de format breu, ‘Un Pessic de Llengua’, ‘Paraules Amables’ i ‘Passejades Pausades Pel País’.

I tancarà la programació, però a partir de novembre, el també conegut programa de música d’avantguarda, ‘L’illa d’Encanta’ dirigit i presentat per Ferran Signes, ‘El Pi’ i Panxo.

A més tindrem ‘Un Pessic de Llengua’ després de ‘L’Informatiu’ de dimecres i divendres i les ‘Paraules Amables’ que tornaran a sonar durant tota la jornada a les ones de la 107.8 de l’F.M.

Desitgem que la programa 2008-09 de Ràdio Pego siga del vostre grat.864 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!