Els mosquits de la marjal persisteixen

Aquest fet ha provocat que molts caçadors hagen anat a les farmàcies ha demanar productes repel•lents, que alguns hagen hagut d’acudir al centre de salut i fins i tot que s’hagen suspès les excursions escolars pel parc natural. La informació que donava el passat dilluns el president del Club de Caça de Pego, Juan Bautista, sobre una plaga de mosquits en la zona de la Muntanyeta Verda, s’ha confirmat i és que a dia d’avui aquestos persisteixen i si de cas, fins i tot ha augmentat el seu nombre, el que fa difícil romandre en la zona afectada. De fet, Bautista comentava que “a partir de dilluns la gent va començar a cridar-me per dir-me que hi havia gent que havia hagut d’acudir al centre de salut.”

L’agressivitat de les picades d’aquestos mosquits va fer que el president del caçadors informara sobre l’assumpte a l’alcalde del municipi i aquest, al seu torn, al director del parc natural. Aquest últim, explicava Juan Bautista, va assegurar que “es tracta del mosquit comú però que la meteorologia ha fet que aquest es reproduisca sobremanera.” També comentava que el fred podria eliminar-lo.

Sobre si s’aplicarà un tractament contra ells, Juan Bautista assegura que de moment, des de la direcció del parc no s’ha assegurat res, ja que sembla ser que al ser parc natural, els tractaments han de ser específics. De moment, l’aparició de la plaga ha fet que s’hagen hagut de suspendre les excursions escolars a l’aiguamoll.

Pel que respecta a la segona alta d’aquest dissabte, el president del Club de Caça ha assegurat que es manté en peu la cita, tot i que també ha comentat que ell, de moment no baixarà.

552 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!