El Pego C.F. no arriba a alçar el vol

El Juvenil va supendre el seu encontre. El Pego ‘B’ va aconseguir guanyar el seu partit i el primer equip no acaba de trobar la sang freda necessària per a encertar els gols. En esports hui ens centrem en el futbol. Els resultats del bàsquet seran facilitat esta nit al programa d’Esports a Ràdio Pego a partir de les 10 de la nit. Així comencem informant que el juvenil ajornava el seu partit per la pluja contra La Vila. Un encontre que es jugarà, si a la Federació no ho impedeix, el 21 de desembre.

Pel que fa al Pego CF “B” aquestos van guanyar a domicili al CEF El Verger el passat diumenge 12, al Camp Municipal d’El Verger, per 1 a 3. El Pego s’avança al marcador amb un gol de Tode, tot i que en la primera part encara aconseguia empatar El Verger. En aquesta situació es va produir l’expulsió d’un dels jugador rogets. Però malgrat el desavantatge en el terreny de joc, en la Segona part el Pego va aconseguir decidir el partit amb gols de Hugo i Gonzalo.

Per últim abordem la situació del Pego CF. El primer equip no acaba de trobar el seu joc i la passada jornada que jugava a casa contra el CD Castelló B no aconseguir superar el 0 a 1 dels foranis.

Sobre aquest partit tenim diversos testimonis. En primer lloc passem a analitzar algunes de les opinions de dos jugadors veterans del Pego C.F., Frederic Alemany i Edu Climent. El primer, pegolí, assegurava que una de les dificultats dels rogets és que, com a passat en aquest encontre, “una vegada ens han fet un gol ja no hem pogut fer res”. Així mateix, Frede veu els rogets com “un equips jovenet amb moltes ganes de jugar a futbol, però amb falta d’experiència”

“Un poc d’experiència” que en principi haurien de transmetre els jugadors més veterans com Frede i el propi Edu Climent veí d’Oliva, però molt conegut per l’afició del Pego C.F. perquè segons ell “a partir d’ahí s’ha de tirar avant. Defensar millor que és el que pot faltar a una plantilla jove” com la del Pego, valorava Climent.

Edu Climent a la seua tornada a l’equip roget comentava que “he trobat a un pego totalment distint al que hi havia […] actualment ens trobem en un equip molt insegur […] però en moltes ganes.”

Al seu torn, l’entrenador Joan Miquel Almela va veure l’encontre contra el Castelló ‘B’ “un partit molt complicat on s’ha ajuntat tot, tots els factors que han anat en contra.” Des de l’estat del camp Cervantes fins a els mèrits dels jugadors per a jugar.” Una actitud que el duien a declarar que al Pego de Tercera Divisió li “falta un poc de qualitat i de finalització”, conseqüència de què “som un equip jove que des del principi sap que va a partir, però a casa deuria partir menys”, aclaria Almela.

L’entrenador del Castelló ‘B’, Fernando Giner, exjugador internacional del València C.F. i actual entrenador del filial del Castelló declarava que aquesta ha estat “una victòria molt important sobretot per la confiança”. I assegurava que “el Pego ho ha posat molt difícil, a més de que el camp no estava en les condicions òptimes per jugar, però a la fi hem aconseguir guanyar.” L’objectiu per al Castelló ‘B’ és “quedar el més alts possibles en la taula i que els jugadors siguen competitius per a què en qualsevol moment si el primer equip els requereix estiguen llestos.”744 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!