L’Ajuntament de Pego obri la rasa per a connectar l’aigua a l’Institut ‘Enric Valor’

És una de les poques competències que té el consistori pel que respecta a les obres de l’Institut. La intenció també era procedir a obrir la de la connexió elèctrica però l’empresa encara no ha presentat el projecte a Iberdrola i haurà d’esperar.
Una de les competències de l’Ajuntament de Pego en les obres del futur institut de la localitat és “dotar al solar de servei de llum i aigua potable, deixar la presa a peu d’obra”, explicava el regidor d’Urbanisme, José Maria Ferrer. Avui els operaris del consistori han procedit a començar la rasa que permetrà enllaçar l’aigua potable fins l’interior dels distints edificis amb que compta el centre educatiu. Unes obres que augura el regidor “entre hui i demà estaran tant la tanca feta com les instal•lacions d’aigua connectades”.

La intenció de les regidories d’Urbanisme i Obres i Serveis era obrir alhora tant la rasa per a connectar l’aigua potable com la corrent elèctrica. En aquest últim punt, però, s’han topat amb una sorpresa; amb que “l’empresa no ha presentat el projecte corresponent davant d’Iberdrola”. Reconeixia José Maria Ferrer que aquest fet ha sobtat tant a l’Ajuntament com a “l’empresa constructora, perquè es veu que ha sigut falta de coordinació en el seu enginyer”. El més negatiu d’aquesta qüestió, assenyalava Ferrer, és que “afecta a l’Ajuntament perquè ho podríem haver acabat aquesta setmana i no ho podrem acabar”. La conseqüència: “que es retarda tot”.

Respecte al conjunt de les obres, el regidor d’Urbanisme afirmava que “estan anant a marxes forçades”, ja que “estant tenint allí fins i tot operaris que estan treballant fins les 11 de la nit”. Això ha permès que a hores d’ara “l’exterior de l’institut estiga pràcticament acabat”, assenyalava José Maria Ferrer. “L’interior està pendent de la recepció, la setmana que ve, de les lluminàries i poc més falta”.


742 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!