L’ajuntament convoca el concurs d’aparadors nadalencs

La Regidoria de Comerç i Creama Pego, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego han convocat el concurs de decoració dels establiments comercials per al Nadal 2020/2021.


Amb aquesta iniciativa, segons es puntualitza des de la regidoria, es pretén reconèixer l’esforç d’aquells empresaris i comerciants que inverteixen en la decoració dels seus comerços o locals a Pego, incentivant i fomentant així l’atractiu de comprar al poble.

Segons s’indica en les bases del concurs, els establiments participants hauran d’estar decorats amb motius nadalencs el dimecres pròxim, dia 9 de desembre, i mantindre-ho fins al 6 de gener. Un jurat format per persones relacionades amb el sector del comerç o de la decoració, visitarà els establiments a partir del 9 de desembre i emetrà uns vots que decidiran quin serà el comerç o negoci amb l’aparador guanyador. L’establiment rebrà un premi de 300€.

Es pot presentar les sol·licituds d’inscripció fins a les 14 hores de demà divendres, enviant un correu electrònic a Creama, a l’adreça adl-pego@creama.org, el telèfon de contacte és el 96557 12 55.

 

942 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!