Diputació aborda la discriminació de les dones immigrants i l’accés a la nacionalitat espanyola en dos webinars

La Unitat de Residents Internacionals de la Diputació d’Alacant ha organitzat dues trobades virtuals en els quals s’abordaran la discriminació que pateixen les dones immigrants i les claus per a l’accés a la nacionalitat espanyola.
“L’objectiu d’aquesta proposta és orientar i informar els col·lectius interessats i a les administracions locals perquè disposen de les eines necessàries que ajuden a promoure la integració estructural, cultural i social de les persones migrants”, ha explicat el diputat responsable de l’àrea, Juan de Dios Navarro.

El primer dels webinars tindrà lloc demà dijous 3 de desembre a les 18.00 hores i estarà centrat en la discriminació a la qual s’enfronten les immigrants, tant per la seua condició de dona com per les dificultats per a accedir a l’exercici de la ciutadania. La xarrada serà impartida per Carmelo Hernández Ramos, llicenciat en Psicologia, diplomat en Criminologia i membre del Grup d’Investigació *GITE.

El dimarts 15 de desembre a les 10.00 hores es durà a terme la segona trobada, en el qual Esther Alonso García, advocada especialitzada en Dret d’Estrangeria i Violència de Gènere, realitzarà una anàlisi exhaustiva del procediment i requisits necessaris per a l’adquisició de la nacionalitat espanyola per residència, amb especial incidència en el format, el temari i les preguntes de la prova de Coneixements Constitucionals i Socioculturals d’Espanya -*CCSE-.
845 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!