L´Agrupació Musical de Pego a Bandàlia de Punt 2

Aquest diumenge a les 10.30 del matí el programa de Punt Dos “Bandàlia” tindrà com a principal protagonista l´Agrupació Musical de Pego. Durant l´emissió l´audiència podrà conèixer a fons la trajectòria de la banda, els músics, l´escola i els èxits que va aconseguint. Dins els reptes de la Directiva de l´Agrupació Musical de Pego estava donar-se a conèixer a l´exterior de la localitat. A més de Concerts oferts fa no massa temps al Palau de la Música de València, l´Agrupació ara té l´oportunitat de ser escoltada per tota l´audiència de “Bandàlia”, el programa de Punt Dos dedicat a les bandes de música de tot el territori valencià.

La música i les activitats de les societats són l’eix vertebrador d’este programa que conta la història de la banda, dels components i de les característiques peculiars, amb la intenció de divulgar els aspectes variats de la intensa vida musical dels municipis valencians a través de les societats musicals.

En cada capítol s’intercalen diversos blocs d’imatges: concerts, actuacions de la banda i entrevistes, que, com ja hem assenyalat, ens aproparan a l´Agrupació Musical de Pego. La sèrie incideix de manera especial en la tasca que les societats musicals duen a terme en les escoles de música. Este treball, així com la seua projecció exterior a través de les diferents agrupacions que sorgeixen al si de cada banda (orquestra de cambra, cors, etc.) són una constant en cada capítol de esta sèrie.

Bandàlia s’emet per Punt Dos, diumenge a les 10.30 hores.
656 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!