Ellecció de la Fallera Major de Pego

Aquest divendres, a la Casa de Cultura, al voltant de les 10 de la nit es procedirà a l´elecció de la dona que representarà a les Falles de Pego l´any que ve. A banda, la programació cultural també contarà amb teatre i cinema com a plats forts.
Aquest divendres, a la Casa de Cultura, al voltant de les 10 de la nit es procedirà a l´elecció de la dona que representarà a les Falles de Pego l´any que ve. Les candidates enguany són dos: Eva Andradres Martí, per la Falla Convent i Paula Portes Hernández, per la Falla Plaça i Natzaret. La representant de la Falla La Font, Sali Ceresola Alcaraz es presenta directament per exercir de Cort d´Honor.

Teatre experimental a Pego

El dissabte, a les 10.30 de la nit es representarà “Tempo” al Teatre Municipal. Els personatges són a la vegada actors, músics i acròbates i acompanyen l´auditori en un viatge de forta càrrega poètica, on la veu, el contrabaix i el piano comparteixen protagonisme amb un univers de sons quotidians. És una producció de Res de res. L´obra està creada, interpretada i dirigida per Marta Barceló, Albert Baldonada, Biel Jordà i Laia Oliveras.

“En tierra de Hombres”

El divendres a les 10 de la nit i diumenge a les 7 de la vesprada, es projecta al cinema de Pego la pel·lícula “En tierra de Hombres”. Una història que narra la dura vida d´una dona que torna al seu poble natal amb els seus fills. Allí haurà de treballar en les mines de ferro havent d´aguantar l´assatjament sexual dels seus companys. Les conseqüències de la lluita de Josey per a aconseguir una vida millor per a sí mateixa i els seus fills, afectarà a tots els aspectes de la seua vida.
721 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!