La setmana de l’arròs bomba i bombó entra en la recta final

Ahir va tindre lloc la presentació del llibre «La cuina de l’albufera i les marjals», a la Casa de Cultura. L’acte va córrer a càrrec de l’autor de l’obra, Emili Piera, i del director de Gasterra, Josep Bernabeu i la crítica gastronòmica i coordinadora de Gasterra, Ángeles Ruiz. Van estar arropats pel regidor Ricardo Sendra.


Aquesta vesprada es farà, a partir de les set, la ruta pel Parc Natural de la Marjal, de la mà de Fernando Sendra Bañuls, qui parlarà als assistents sobre l’evolució del conreu de l’arròs. Ell mateix ens ha resumit breument el que va a explicar durant la visita, d’una hora i mitja de duració, que començarà a les set al Pas del Bullent.


La programació de la setmana «Pego, cuina de marjal», continuarà demà dissabte, jornada en què es durà a terme el taller d’etnomusicologia basada en el cultiu de l’àrròs. La cita serà amb el músic Josep Sendra Piera, com a professor, a les onze del mati, a la Casa de Cultura.


El remat de la setmana gastrocultural serà l’escenificació de la sega tradicional de l’arròs. El Club Esportiu Els Carreters transportarà els assistents a èpoques passades recuperant indumentàries, eines i tasques dels avantpassats. L’activitat tindrà lloc a l’Ullal del Bullent a partir de les dotze del migdia.
 

 

1257 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!