L’Ajuntament crea una beca de 4.000€ per al Màster de l’arròs de la Universitat d’Alacant

Dins de la programació de la tercera Setmana Gastrocultural de l’Arròs Bomba i Bombó, el dimecres es va fer a la Casa de Cultura de Pego la presentació del Màster d’arrosos i alta cuina Mediterrànea Aplicada de la Universitat d’Alacant.L’Ajuntament de Pego, junt amb el de Dénia, són dos dels consistoris de la comarca que col·laboren, a l’igual que els d’Altea, Torrevella, Benidorm i Alacant, junt amb la Universitat d’Alacant, la Generalitat Valenciana, Dénia, Ciutat Creativa de la Gastronomia, i la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic, en la organització d’aquesta segona edició del màster. El cicle es desenvoluparà a partir del mes d’octubre i fins a l’abril de 2020. El nombre màxim d’alumnes que hi podran participar és 20, titulats en hostaleria o gastronomia, xefs amb un mínim de dos anys d’experiència, cuiners o estudiants de cicles de formació professional de cuina, de grau mitjà o superior. Hauran de cobrir un total de 400 hores lectives de forma semi-presencial i faran pràctiques en set restaurants amb prestigi de la província d’Alacant, com són el Quique Dacosta, Bon Amb, El Rodat, Audrey’s, Monastrell, La Finca i L’Escaleta.


El cost de la realització del màster és de 7.500 euros, però, amb l’ajuda dels ajuntaments i entitats col·laboradors, s’ha aconseguit reduir el preu de la matrícula i deixar-lo en 5.800 euros.


Tots els detalls van ser explicats el dimecres pel coordinador del màster, Alexandre Peretó; el director de la seu universitària de la Marina Alta, Josep Ochoa; i el regidor d’Educació, Juan José Arbona.

Aquest últim va anunciar que en el conveni de col·laboració amb la Universitat d’Alacant, l’Ajuntament de Pego ha inclòs una beca de 4.000 euros.


La implicació del consistori pegolí va més enllà de l’aportació de la beca, segons destacà el coordinador del màster, Alexandre Peretó.


A més, la signatura del conveni marc de col·laboració ha suposat la inclusió de Pego en la xarxa d’aules universitàries de la Universitat d’Alacant, que ja en tenia altres dos a la Marina Alta, Orba i … Com a Aula Universitària, Pego podrà beneficiar-se de l’ampla varietat de propostes formatives i culturals de la Universitat d’Alacant.

Activitats que es desenvoluparien al municipi pegolí al llarg del nou curs lectiu, sense cap despesa econòmica, segons va explicar el director de la seu universitària de la Marina Alta, Josep Ochoa.

1361 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!