L’exèrcit farà un simulacre d’atemptat el dijous al teatre municipal

Pego serà l’escenari de dos jornades de preparació per al Grup d’Operacions Especials de l’exèrcit. Acció Urgent i l’Ajuntament de Pego, a través de la regidoria de Sanitat, han organitzat l’estada d’un grup de 14-15 soldats, que estaran al municipi el dimecres i el dijous, realitzant activitats formatives.


Segons ha explicat Pedro Barranco, d’Acció Urgent, el Grup d’Operacions Especials de l’Exèrcit considera a Pego com l’escenari idoni per a la preparació dels seus efectius. Els soldats estaran dimecres i dijous formant-se a les instal·lacions del col·legi Cervantes. I el dijous faran un simulacre d’atemptat terrorista, amb l’ajuda d’estudiants de quart d’ESO de l’IES Enric Valor.


El simulacre començarà al voltant de les onze del matí, el dijous, dia de Mercat, al teatre municipal. Treballaran en ell a més dels soldats i els joves estudiants, membres d’Acció Urgent, Guàrdia Civil i Policia Local.


La regidora de Sanitat, Alicia Siscar, ha destacat els avantatges per a Pego d’aquesta activitat i la col·laboració de l’IES per a participar en el simulacre d’atac terrorista.

3052 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!