La Ruta de la Tapa a Pego, TAPEGO, creix

La Regidoria de Promoció Econòmica i Creama de l’Ajuntament de Pego en arribar la tardor torna a activar, junt amb els bars i restaurants de la localitat, TAPEGO. En este 2018 es podrà gaudir els divendres, a partir del 19 d’octubre, des de les 20 hores, de les tapes més variades i elaborades, en 14 bars i restaurants de la localitat. Com és habitual, els divendres es podrà trobar canya o vi + tapa a 2.50 €. Amb un suplement de 0,30 €, si es demana refresc.

La Regidoria de Promoció Econòmica i Creama de l’Ajuntament de Pego reedita, amb estreta col·laboració amb els bars i restaurants de la localitat, la IV Ruta de la Tapa, TAPEGO. La iniciativa compta amb el recolzament econòmica del Patronat de Costa Blanca. La decisió de tornar a editar una nova edició de TAPEGO s’ha pres després de comprovar els èxits aconseguits en totes les anteriors edicions. En cada convocatòria els restauradors i les restauradores de Pego sorprenen els i les clients amb tapes innovadores i productes de temporada i autòctons de la zona. Una circumstància que podem endevinar, enguany també es donarà.

A partir de les 20.00 h. cada divendres a partir del 19 d’octubre, i fins el 28 de desembre, es podran degustar tres tapes distintes en els cadascun dels següents establiments: Bar Casino, Bar Zorrilla, Restaurant Llit i Taula, El Moss de Pego, Restaurant Ca Vicent, Bar Alejandro’s, Vent de Llevant i Gallego, Bar Balbino, Café L’Alter, Seven Pizza, Bar Aranbea, Bar Restaurant Club de Tenis, Restaurant l’Om i Casa Colom.

Asseguren des de la regidoria de Creama i Promoció Econòmica que «els bars i restaurants participants tenen la mateixa il·lusió de la primera edició de poder presentar tapes innovadores, amb un disseny original i un tast excepcional per a incloure-les en la seua carta i per a què la gent faça el recorregut per tots el bars gaudint de bon ambient». La cita per a omplir de vida els carrers i els locals de Pego és els divendres a partir de les 20 hores.

 

1833 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!