La MACMA aprova un pressupost per a 2019 de 141.000 euros

Aprovat per unanimitat, el pressupost augmenta lleugerament respecte al pressupost anterior i abraça principalment el capítol de personal. Es deu a la incorporació d’una plaça tècnica a jornada completa en el darrer exercici. La MACMA avança que, encara dins de 2018, es presentarà el mapa cultural de la Marina Alta: un projecte vertebrador que anirà acompanyat d’una exposició que pretén dotar els municipis de la comarca d’un recurs propi per a la promoció i difusió del territori des del punt de vista patrimonial.

El passat dimecres 3 d’octubre es va celebrar a les Cases del Batlle de Benissa sessió plenària extraordinària de la Mancomunitat Circuit Cultural de la Marina Alta (MACMA) coincidint amb el tram final de l’exercici de 2018 i fonamentada en abordar l’aprovació dels pressupostos de 2019. Uns pressupostos estos que van ser aprovats per unanimitat i que ascendeixen a 141.000 euros. Esta xifra augmenta lleugerament respecte al pressupost anterior i que abraça principalment el capítol de personal. Això és degut a la incorporació d’una plaça tècnica a jornada completa en el darrer exercici la qual cosa demostra, segons informa la MACMA, que esta «creix en xifres i serveis, sobretot després de les consecutives modificacions dels estatuts de la Mancomunitat mitjançant les quals l’organisme ha refermat la gestió d’àrees com el Turisme i la Joventut –esta darrera a través de la Xarxa Jove Marina Alta.

En el resum d’activitats realitzades en 2018 des de la MACMA destaca la consolidació de la Mancomunitat amb l’adquisició d’un espai propi, situat al c/Blasco Ibáñez 50 d’Ondara, una reivindicació històrica dels fundadors de l’entitat. Avançava el gerent de la MACMA, Jovi Lozano-Seser que, encara en 2018, es presentarà el mapa cultural de la Marina Alta, un projecte vertebrador que anirà acompanyat d’una exposició i que pretén dotar els municipis de la comarca d’un recurs propi per a la promoció i difusió del territori des del punt de vista patrimonial.

La presentació oficial del projecte es realitzarà dissabte 10 de novembre durant la inauguració de la IV Fira Marina Alta amb els 5 sentits: “La vista, el nostre paisatge”, la qual tindrà lloc al Prado d’Ondara cap a les 12:00 hores. Una trobada de gran importància pel que fa a la cohesió comarcal, va indicar Lozano-Seser, i que suposarà el marc idoni per donar a conéixer un mapa de gran valor pedagògic i simbòlic dins la construcció de la marca Marina Alta.

1419 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!