La remodelació del carril bici Pego-El Verger costarà al voltant d’1.200.000€ a la Generalitat

El conseller d’Obres Públiques, Arcadi España, visità ahir Pego per a conéixer l’evolució de les obres de millora del carril de ciclovianants, que des de fa uns 20 anys uneix Pego i El Verger, paral·lel a la CV-700.

Arcadi España destacà la inversió de la Generalitat de més d’un milió d’euros en aquesta obra que consta de tres fases. Ara per ara s’executa el primer tram, amb un pressupost de 200.000€, per a recondicionar els 900 metres que van des de la rotonda que dóna accés al nucli urbà de Pego, fins a la rotonda del polígon industrial. Escoltem al conseller.

Així mateix, Arcadi España ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de Pego Generalitat per a “avançar en aquesta infraestructura de mobilitat sostenible”, la primera fase de la qual està previst que finalitze en un termini de dos mesos.
Actualment, el carril bici presenta una certa degradació i signes de falta de manteniment que estan sent subsanats amb aquest projecte segons explicà ahir Enrique del Rio, tècnic de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.


Aleshores, s’està fent un carril un metre més ample, que estarà senyalitzat per tal d’evitar perills en les interseccions amb camins i accessos. Amb aquest motiu es projecta fer dues rotondes, segons indicà l’alcalde, Enrique Moll.


L’alcalde apuntà que aquest projecte està viu i obert a modificacions. Una que es planteja és allargar-lo per tal que comence dins del poble, a l’altura de l’oficina de turisme. L’altra és més ambiciosa: crear un nou recorregut circular que unisca el poble amb la Marjal. Escoltem a Enrique Moll.


Per ara, dins de dos mesos, quan finalitze la primera fase de les obres, es continuarà amb el segon tram que també compta amb un pressupost de 200.00€ per a l’execució. De la qual també parlà el tècnic Enrique del Rio.
1110 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!