Comunicat de la Regidoria de Sanitat (12/03/2021)

Com cada setmana ens hem reunit alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores de sanitat de la comarca amb Marina Salut i Salut Pública.

Des de Salut Pública ens informen que la incidència va cap avall amb algun repunt. Actualment, ens trobem en una incidència per davall de 60 per cada 100.000 habitants, estem en una bona situació. Ens preguen que convidem a la població a mantenir la responsabilitat.
Les vacunacions van avançant, encara que no al ritme que es voldria.

En aquests moments, a Marina Salut no hi ha cap pacient ingressat en planta a causa de la Covid-19 i 1 pacient a l’UCI a causa d’aquesta malaltia. A l’hospital ha tornat l’activitat ordinària i es recupera la normalitat a poc a poc.

Pel que a la vacunació, s’està vacunant a les persones de 84-85 anys i s’està posant la segona dosi als majors de 90 anys. S’han vacunat als grans dependents, cuidadors i policia.

La pròxima setmana començaran amb la vacunació al personal docent i derivats que seran al voltant d’unes 3.200 persones. La vacuna que s’inocularà al personal docent és l’Astrazeneca, per tant, vacunaran a persones de 20 a 55 anys.
La vacunació tindrà lloc en Dénia, en l’edifici de Llunàtics. Els dies de vacunació seran el 18 i 26 de març de 15 hores a 21 hores i el dia 27 de març tot el dia.
Es prevé, que en una vesprada es vacune al voltant d’unes 920 persones, més o menys 160 persones per hora.

També ens han informat que aquesta vacuna és igual que la resta de vacunes, i que pot tindre els mateixos efectes secundaris que la resta. Per tant, no s’ha de tindre por de vacunar-se, ja que és l’única solució per a poder posar fi a aquesta pandèmia.

En el referent a la vacunació massiva, s’estan esperant ordres de Conselleria.
Pel que fa a les dades de la nostra població, hi ha hagut 1 cas més aquesta setmana i actualment ens trobem amb 6 positius amb PCR + 14 dies.

Són dades esperançadores, anem pel bon camí. Cal cuidar-se molt i anar molt amb compte. La pròxima setmana són les festes josefines, Pego ha sigut sempre un poble molt faller, però per segona vegada serà un any diferent, però de segur que amb la voluntat de tots tornarem!

Recordeu que hem de continuar limitant les nostres interaccions socials a aquelles que siguen estrictament necessàries i complir amb les normatives sociosanitàries i les mesures restrictives de mobilitat vigents.

El virus no discrimina!

La nostra salut està en joc!

No podem baixar la guarda!25

713 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!